• pomozimo miljani

Dinarski račun: 160-5300100364761-79 Uskoro će biti dostupan i devizni račun.


POMOZIMO MILJANI

Miljani Ristić, mladoj mami četvoromesečne bebe Vukašina, dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija samo par meseci posle porođaja. Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemoterapiju je započeta u Srbiji. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu.

ZAŠTO JE VAŽNO DA SE UKLJUČIMO SVI

Spasavanje života ove mlade majke u ovom trenutku u potpunosti zavisi od naših donacija. Naznačeni iznos od 90.000 USD će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troskovi lečenja, budući da se cena operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu kreće oko 200.000 USD.

VREME IGRA ULOGU

Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti. Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi kako bi se što pre vratila svojoj bebi i porodici.
Molimo vas da pomognete, dalje delite informacije u vezi kampanje i saljete pozitivne misli Miljani da uspe u borbi sa opakom bolescu.
Zahvalni na svemu,
Porodica Miljane Ristić

Kontaktirajte porodicu

Ukoliko želite da kontaktirate porodicu radi pomoći bilo koje vrste to možete učiniti putem sledećeg e-maila.

UPLATITE ODMAH - KAKO DONIRATI NOVAC

  1. Novac možete da donirate uplatom na dinarski račun 160-5300100364761-79
  2. Novac možete donirati i putem veb-sajta: YouCaring.com
  3. Da bi smo Vam olakšali možete da preuzmete i odštampate uplatnicu za Miljanu, potrebno je samo dodate podatke o Vama (uplatiocu) i sumu koju uplaćujete. Kliknite na sliku uplatnice i otvoriće se PDF verzija, odštampajte uplatnicu ili je snimite u telefonu i prepišite u banci.


Pratite Miljanu na Facebook-u


Fotografije